Kvinne, 25

Jeg kontaktet Haris M. for reduksjon av areola. Fikk raskt en time på ønsket tidspunkt og gjennomført operasjonen. Ble godt tatt imot, og operasjonen gikk helt smertefritt. I etterkant har jeg fått god oppfølging og følt meg svært ivaretatt på klinikken. Veldig fornøyd med resultatet så langt og spent på sluttresultatet om noen måneder. Anbefales på det sterkeste!

Kvinne, 23

Jeg er veldig fornøyd med øreoperasjonen jeg tok hos Oslo Privatklinikk! Resultatet ble akkurat sånn som jeg ville det skulle bli. Ingen synlige arr og et veldig naturlig resultat!

Kvinne, 54

Stiller gjerne som referanse. Oslo Privatklinikk fikset øyelokkene mine, veldig fornøyd. Fikk også bestemme musikken mens de opererte :) Anbefales på det varmeste

Kvinne, 23

Jeg følte meg i trygge hender fra første gang jeg gikk inn døren på Oslo Privatklinikk. Oppfølgingen var helt super fra første sekund noe som føles veldig godt etter slike inngrep. Jeg husker jeg tenkte det er kun en klinikk som får operere meg og det står jeg for den dag i dag. For trygghet i en slik situasjon er vel så viktig som resultatet og her er Oslo Privatklinikk i øverste klasse!

Kvinne, 52

Ingen andre kirurger jeg stoler så mye på, og stiller mer enn gjerne opp som referanse.

Kvinne, 23

Etter 3 år med ønske om brystreduksjon med løft gikk jeg til konsultasjon på Oslo Privatklinikk hos Dr. Bjørn Brøndmo. Jeg følte at ønsket mitt ble møtt i trygge omgivelser, og at hele teamet passet på meg fra jeg kom inn, til jeg ble fulgt ut. Ville aldri operert meg hos hvem som helst, noe jeg står fast på i dag. Denne klinikken gir resultater i trygge omgivelser både før, under og etter operasjon.

Kvinne, 30

Jeg gjorde BBL operasjon på OPK. Jeg har aldri følt meg så trygg som der. Ble møtt av en fantastisk kirurg og hans team. De tok skikkelig godt vare på meg og resultatet ble superbra. De lytter til deg, og gjør det de kan for at du skal få det resultatet du ønsker. Opplevelsen etter operasjonen har vært bra, har jeg lurt på noe har jeg fått svar med en gang. Føler meg veldig ivaretatt og kommer til å velge dette stedet om jeg skulle ville gjøre noe i fremtiden.

Kvinne, 29

Jeg vurderte en BBL operasjon i utlandet, men ombestemte meg og valgte OPK basert på konkurransedyktig pris og den faglige bakgrunnen til Dr. Mesic. Følte meg ivaretatt både før og etter operasjon, resultatet er helt fantastisk og 20 år med komplekser er borte! Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere... Kan trygt anbefale klinikken og kommer selv til å dra tilbake i fremtiden.

Kvinne, 40

Anbefales på det varmeste. Dyktige folk som tar vare på deg på beste mulige måte :)

Kvinne, 30

Utrolig fornøyd med Oslo Privatklinikk og spesielt Dr. Haris Mesic! Utrolig bra service og flinke folk. Anbefaler Haris på det sterkeste til andre som ønsker en omtenksom, flink og snill kirurg :)

Kvinne, 37

Jeg tok kontakt med Oslo Privatklinikk for noen måneder siden for å fjerne gluteale implantater. Det er noe de vanligvis ikke tilbyr med Dr. Mesic aksepterte å gjøre det. Ble godt tatt imot, operasjonen gikk bra og reiste hjem samme dag, smertefritt. Dr. Mesic var veldig profesjonell og svarte på alle mine mailer/SMS-er. Tror ikke alle kirurger tar seg tid til å svare alle pasientene sine. Følte meg ivaretatt og trygg hele veien. Hans team er dyktige og snille. Anestesilegen var veldig flink, hun snakket til meg og holdt hånden min til narkosen gjorde sin jobb. De er flinke, snille og man føler seg trygg. Dessuten har de også konkurransedyktige priser. Anbefaler deres klinikk på det sterkeste.

Kvinne, 27

Forskjellen på leggene før og etter operasjonen er bare helt utrolig, jeg kan liksom ikke forstå at det er mine legger jeg ser i speilet nå. Gleder meg til å begynne å trene med nye bein, og til å pynte meg uten restriksjoner og kroppsdeler som må skjules! Evig takknemlig for hele teamet ved Oslo Privatklinikk!

Før og etter bilder

Ved en konsultasjon vil man kunne få se før-og-etter-bilder fra tilsvarende operasjoner som vi har utført. Bildene er selvsagt godkjent av pasientene.

I henhold til norsk lov er det ikke tillatt å bruke før-og-etter-bilder av plastikkirurgi i markedsføring. Derfor vil du først få se slike bilder når du kommer til konsultasjon hos en av våre plastikkirurger på vår klinikk.

Har du spørsmål, eller ønsker konsultasjon?
Ta kontakt
Påkrevd
Påkrevd