Plastisk Kirurgi - Kropp

Bodylift, BBL, bukplastikk, fettsuging, lårplastikk, seteløft, overarmsplastikk,…

Her finner du en oversikt, samt nærmere informasjon om våre ulike inngrep for kropp. Det er mye man kan gjøre med kroppen, og ulike grunner til at man ønsker en endring.

Bodylift – Kroppsløft

Bodylift – Kroppsløft

Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft/bodylift. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen.
Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen, sånn om ved en vanlig bukplastikk eller mageplastikk.
Bukplastikk - Mageplastikk

Bukplastikk - Mageplastikk

Både graviditet og større vekttap er faktorer som kan medføre at huden på magen blir løs og hengende. Dette kan korrigeres med en bukplastikk (mageplastikk).
Bukplastikk (mageplastikk) fjerner hudoverskuddet og eventuelt også foretar en oppstramming av magemuskulaturen. Det er vanlig å kombinere bukplastikk med fettsuging av magen eller midjen for en bedre kroppskontur.
Kropp - Fettransplantasjon

Kropp - Fettransplantasjon

Fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted.
Ved inngrepet gjøres en fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted for å oppnå bedre fylde og kontur. Typisk brukes fettransplantasjoner ved bryst- og rumpeforstørrelse samt i ansiktet for å skape mer volum over kinnben og i lepper.
Fettsuging

Fettsuging

Fjerning av overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Fettsuging er en prosedyre som forbedrer kroppens konturer og form ved å fjerne overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Rumpeforstørrelse | BBL

Rumpeforstørrelse | BBL

Rumpeforstørrelse (BBL) har blitt svært populært de siste årene.
Målet med forming av setepartiet er å tilføre naturlig volum og samtidig oppnå en estetisk forbedring ved å fettsuge problemområder over hofter og nedre del av rygg, mage og innside av lår. Det vil variere fra pasient til pasient hvor fettvevet tas fra.
Lårplastikk

Lårplastikk

Det er ikke alltid mulig å få strammere lår ved trening. Hudoverskudd på lår kan for mange være et estetisk problem, men det kan også gi fysiske plager.
Vekttap kan føre til hudoverskudd på innsiden av lårene. Mange opplever dette som skjemmende, men det kan dessuten også føre til ubehag i forbindelse med fysisk aktivitet og problemer med å passe klær. Det kan også føre til hudproblemer grunnet irritasjon.
Overarmsplastikk

Overarmsplastikk

Ved en overarmsplastikk fjernes den overflødige huden. Først fettsuger man som regel innsiden av overarmen, og deretter fjernes den løse huden ved et snitt fra armhulen ned til overarmens innside. Huden strammes, og overarmen får en mer attraktiv fremtoning.
Intimkirurgi

Intimkirurgi

Vi utfører i dag kun intimkirurgi på kvinner, og reduksjon av indre kjønnslepper er mest vanlig. I tillegg kan vi forminske/forstørre ytre kjønnslepper og redusere volumet av venusberget.
Ryggløft

Ryggløft

Med et ryggløft kan hudfoldene fjernes slik at resterende hud strammes opp igjen.

Lipødem behandling

Vi behandler lipødem ved hjelp av fettsuging, og har allerede hatt svært mange fornøyde lipødempasienter hos oss. På Oslo Privatklinikk bruker vi WAL-metoden (vann-jet assistert fettsuging), som er kjent for å være svært skånsom, effektiv og tillater fjerning av store volum.

Kroppsformende kirurgi - Priser

Kroppsformende kirurgi uten MVA / med MVA
Full bukplastikk  45 000,- / 56 250,-
—Tillegg fettsuging mage  10 000,- / 12 500,-
—Tillegg fettsuging midje/hofter  12 000,- / 15 000,-
—Tillegg muskeloppstramming  6 000,- / 7 500,-
Liten bukplastikk  30 000,- / 37 500,-
—Tillegg fettsuging  10 000,- / 12 500,-
Fleur de lis bukplastikk  60 000,- / 75 000,-
Utvidet bukplastikk  69 000,- / 86 250,-
Bodylift 129 000,- / 161 250,-
Lårplastikk liten  44 000,- / 55 000,-
Lårplastikk stor m/fettsuging  64 000,- / 80 000,-
Overarmsplastikk  38 500,- / 48 125,-
Ryggløft (Bra line backlift)  43 000,- / 53 750,-