Vi er kirurger som er spesialister innen ulike fagfelt, og i tillegg til å jobbe ved Oslo Privatklinikk jobber vi på Rikshospitalet og Ullevål, hvor vi har opparbeidet bred og viktig erfaring innen plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Vi er et samkjørt team som har jobbet sammen i mange år. 

 

Er plastisk kirurgi trygt?

Å gjennomføre plastisk kirurgi er et stort steg for mange, og det er derfor viktig at du som pasient kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør for deg. Vi er erfarne spesialister i hver våre fagfelt, og du kan lese om oss, og våre bakgrunner og spesialiseringer, litt lengre ned på siden. 

For oss er det svært viktig med en god dialog, og derfor bruker vi også god tid med hver og en pasient under konsultasjonene. Vår viktigste prioritet, i tillegg til et godt resultat, er at våre pasienter føler seg trygge før, under og etter operasjon. Derfor er det viktig for oss å gjøre våre pasienter trygge på at de kan kontakte kirurgen sin etter operasjonen dersom de skulle føle behov for det. Det er sjeldent nødvendig, men vi vet at mange pasienter opplever dette som en trygghet.

Ikke ta unødvendige sjanser

Når det kommer til egen kropp og helse er det svært viktig å ikke ta snarveier eller unødvendig risiko. Når du velger Oslo Privatklinikk, får du hjelp fra noen av de fremste ekspertene på plastisk kirurgi i Norge. Du kan derfor føle deg trygg på at du er i gode hender.

Hvorfor vurderer du plastisk kirurgi?

Alle som vurderer plastisk kirurgi har ulike årsaker til at de ønsker å utføre endringer. Vi skiller gjerne mellom kosmetisk- og rekonstruktiv kirurgi. Det vanligste i dag er et ønske om kosmetisk kirurgi, fordi man ønsker å endre på sitt opprinnelige utseende eller føler man føler at alderen på utsiden ikke gjenspeiler ungdommen på innsiden. I mange tilfeller vil det være nok med kun små endringer på et ellers flott utseende. Betegnelsen plastisk kirurgi betegner derimot kirurgiske inngrep for å reparere ytre fysiske skader og misdannelser, for eksempel brannskader og liknende. Uansett hva din årsak er for å vurdere plastisk eller kosmetisk kirurgi vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Vi anbefaler alltid å begynne med en konsultasjon. Da kan vi sammen vurdere hva som kan og bør gjøres, og hvordan vi kan møte dine ønsker på best mulig måte. Vi er alltid opptatt av et naturlig or harmonisk resultat, uavhengig av hvilket inngrep vi gjør. Derfor tar vi oss god tid til å høre på pasientens ønsker, slik at vi sammen kan bli enige om et resultat som er realistisk, harmonisk og generelt optimalt for pasienten. 

Dr. Haris Mesic

Dr. Haris Mesic

Spesialist i plastikkirurgi - overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved OUS

Dr. Haris Mesic tok legeutdanning ved Universitet i Sarajevo i 1988 og har jobbet med kirurgi siden 1992. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Bosnia, England og Østerrike og har siden 1998 vært spesialist i plastikkirurgi. Tidligere overlege og seksjonsleder for rekonstruktiv brystkirurgi fra Ullevål Universitetssykehus.

I dag er han overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet. Utfører alle operasjoner, inkludert neseplastikker. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Spesialist i plastikkirurgi - Overlege ved Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi OUS – Rikshospitalet

Dr. Bjørn Christian Brøndmo er utdannet lege ved Lunds Universitet. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Skånes Universitetssykehus og Oslo Universitetssykehus med generellkirurgisk praksis fra Sykehuset Østfold, Fredrikstad og Aker Universitetssykehus.

Siden 2007 er han overlege ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål Universitetssykehus, nå Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet.

Medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Har du spørsmål, eller ønsker konsultasjon?
Ta kontakt
Påkrevd
Påkrevd

Referanser

Kvinne, 27

Forskjellen på leggene før og etter operasjonen er bare helt utrolig, jeg kan liksom ikke forstå at det er mine legger jeg ser i speilet nå. Gleder meg til å begynne å trene med nye bein, og til å pynte meg uten restriksjoner og kroppsdeler som må skjules! Evig takknemlig for hele teamet ved Oslo Privatklinikk!

Kvinne, 30

Utrolig fornøyd med Oslo Privatklinikk og spesielt Dr. Haris Mesic! Utrolig bra service og flinke folk. Anbefaler Haris på det sterkeste til andre som ønsker en omtenksom, flink og snill kirurg :)

Kvinne, 40

Anbefales på det varmeste. Dyktige folk som tar vare på deg på beste mulige måte :)

Kvinne, 23

Etter 3 år med ønske om brystreduksjon med løft gikk jeg til konsultasjon på Oslo Privatklinikk hos Dr. Bjørn Brøndmo. Jeg følte at ønsket mitt ble møtt i trygge omgivelser, og at hele teamet passet på meg fra jeg kom inn, til jeg ble fulgt ut. Ville aldri operert meg hos hvem som helst, noe jeg står fast på i dag. Denne klinikken gir resultater i trygge omgivelser både før, under og etter operasjon.

Se flere referanser