Om Oslo Privatklinikk

Vårt viktigste fokus er trygghet, og vi tar oss derfor god tid til samtaler og veiledning før inngrep finner sted, slik at du som pasient skal føle deg sikker på jobben vi gjør.

Våre leger er spesialister innen ulike fagfelt, og i tillegg til å jobbe ved Oslo Privatklinikk jobber de ved Rikshospitalet og Ullevål hvor de har opparbeidet bred og viktig erfaring innen plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Kirurgene har jobbet sammen i mange år, og kjenner hverandre godt.

Vi arrangerer jevnlig kundekvelder hvor vi presenterer klinikken og det vi driver med slik at pasientene kan ta del i hverdagen vår og jobben vi gjør. Ønsker du å delta, meld interesse her.

Ønsker du å komme i kontakt med oss angående et inngrep eller nærmere informasjon kan du gjerne bestille en konsultasjon med en av våre spesialister.


 

Er plastisk kirurgi trygt?

Å gjennomføre plastisk kirurgi er et stort steg for mange, og det er derfor viktig at du som pasient kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør for deg.
Alle våre kirurger er erfarne spesialister på sine egne fagfelt. Derfor har vi også valgt å presentere alle kirurgene våre på nettsiden slik at du kan lese om dem, deres bakgrunner og spesialiseringer.

Vi synes også det er viktig med god dialog, og du får derfor snakke direkte med kirurgen din. I etterkant av de fleste operasjoner kan du kontakte den aktuelle kirurgen direkte hele det første døgnet dersom du skulle føle behov for det. Det er sjeldent nødvendig, men det er jo en trygghet å vite at du har muligheten hvis du skulle lure på noe.

Ikke ta unødige sjanser

Når det kommer til egen kropp og helse er det svært viktig å ikke ta snarveier eller unødvendig risiko. Når du velger Oslo Privatklinikk får du hjelp fra noen av de fremste ekspertene på plastisk kirurgi i Norge, og kan derfor føle deg trygg på at du er i gode hender.

Hvorfor vurderer du plastisk kirurgi?

Alle som vurderer plastisk kirurgi har ulike årsaker til at de ønsker å utføre endringer. Vi skiller gjerne mellom kosmetisk- og rekonstruktiv kirurgi. Det vanligste i dag er et ønske om kosmetisk kirurgi fordi man ønsker å endre på sitt opprinnelige utseende eller føler at alderen på utsiden ikke gjenspeiler ungdommen på innsiden. I mange tilfeller vil det være nok med kun små endringer på et ellers flott utseende. Betegnelsen plastisk kirurgi betegner derimot kirurgiske inngrep for å reparere ytre fysiske skader og misdannelser, for eksempel brannskader og liknende. Uansett hva din årsak er for å vurdere plastisk eller kosmetisk kirurgi vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Vi anbefaler alltid å begynne med en konsultasjon. Da kan vi sammen vurdere hva som kan og bør gjøres, og hvordan vi kan møte dine ønsker på best mulig måte.


Dr. Haris Mesic

Dr. Haris Mesic

Spesialist i plastikkirurgi - overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved OUS

Dr. Haris Mesic tok legeutdanning ved Universitet i Sarajevo i 1988 og har jobbet med kirurgi siden 1992. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Bosnia, England og Østerrike og har siden 1998 vært spesialist i plastikkirurgi. Tidligere overlege og seksjonsleder for rekonstruktiv brystkirurgi fra Ullevål Universitetssykehus.

I dag er han overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet. Utfører alle operasjoner, inkludert neseplastikker. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Spesialist i plastikkirurgi - Overlege ved Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi OUS – Rikshospitalet

Dr. Bjørn Christian Brøndmo er utdannet lege ved Lunds Universitet. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Skånes Universitetssykehus og Oslo Universitetssykehus med generellkirurgisk praksis fra Sykehuset Østfold, Fredrikstad og Aker Universitetssykehus.

Siden 2007 er han overlege ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål Universitetssykehus, nå Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet.

Medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.


Juni 2019

Jeg kontaktet Haris M. for reduksjon av areola. Fikk raskt en time på ønsket tidspunkt og gjennomført operasjonen. Ble godt tatt imot, og operasjonen gikk helt smertefritt. I etterkant har jeg fått god oppfølging og følt meg svært ivaretatt på klinikken. Veldig fornøyd med resultatet så langt og spent på sluttresultatet om noen måneder. Anbefales på det sterkeste!

Februar 2019

Jeg er veldig fornøyd med øreoperasjonen jeg tok hos Oslo Privatklinikk! Resultatet ble akkurat sånn som jeg ville det skulle bli. Ingen synlige arr og et veldig naturlig resultat!

Februar 2019

Ingen andre kirurger jeg stoler så mye på, og stiller mer enn gjerne opp som referanse

Januar 2019

Stiller gjerne som referanse. Oslo Privatklinikk fikset øyelokkene mine, veldig fornøyd. Fikk også bestemme musikken mens de opererte :) Anbefales på det varmeste

Januar 2019

Jeg følte meg i trygge hender fra første gang jeg gikk inn døren på Oslo Privatklinikk. Oppfølgingen var helt super fra første sekund noe som føles veldig godt etter slike inngrep. Jeg husker jeg tenkte det er kun en klinikk som får operere meg og det står jeg for den dag i dag. For trygghet i en slik situasjon er vel så viktig som resultatet og her er Oslo Privatklinikk i øverste klasse!