Om Oslo Privatklinikk

Vårt viktigste fokus er trygghet, og vi tar oss derfor god tid til samtaler og veiledning før inngrep finner sted, slik at du som pasient skal føle deg sikker på jobben vi gjør.

Vi er kirurger som er spesialister innen ulike fagfelt, og i tillegg til å jobbe ved Oslo Privatklinikk jobber vi på Rikshospitalet og Ullevål, hvor vi har opparbeidet bred og viktig erfaring innen plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Vi er et samkjørt team som har jobbet sammen i mange år. 


Er plastisk kirurgi trygt?

Å gjennomføre plastisk kirurgi er et stort steg for mange, og det er derfor viktig at du som pasient kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør for deg. Vi er erfarne spesialister i hver våre fagfelt, og du kan lese om oss, og våre bakgrunner og spesialiseringer, litt lengre ned på siden. 

For oss er det svært viktig med en god dialog, og derfor bruker vi også god tid med hver og en pasient under konsultasjonene. Vår viktigste prioritet, i tillegg til et godt resultat, er at våre pasienter føler seg trygge før, under og etter operasjon. Derfor er det viktig for oss å gjøre våre pasienter trygge på at de kan kontakte kirurgen sin etter operasjonen dersom de skulle føle behov for det. Det er sjeldent nødvendig, men vi vet at mange pasienter opplever dette som en trygghet.

 

Ikke ta unødvendige sjanser

Når det kommer til egen kropp og helse er det svært viktig å ikke ta snarveier eller unødvendig risiko. Når du velger Oslo Privatklinikk, får du hjelp fra noen av de fremste ekspertene på plastisk kirurgi i Norge. Du kan derfor føle deg trygg på at du er i gode hender.

Hvorfor vurderer du plastisk kirurgi?

Alle som vurderer plastisk kirurgi har ulike årsaker til at de ønsker å utføre endringer. Vi skiller gjerne mellom kosmetisk- og rekonstruktiv kirurgi. Det vanligste i dag er et ønske om kosmetisk kirurgi, fordi man ønsker å endre på sitt opprinnelige utseende eller føler man føler at alderen på utsiden ikke gjenspeiler ungdommen på innsiden. I mange tilfeller vil det være nok med kun små endringer på et ellers flott utseende. Betegnelsen plastisk kirurgi betegner derimot kirurgiske inngrep for å reparere ytre fysiske skader og misdannelser, for eksempel brannskader og liknende. Uansett hva din årsak er for å vurdere plastisk eller kosmetisk kirurgi vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Vi anbefaler alltid å begynne med en konsultasjon. Da kan vi sammen vurdere hva som kan og bør gjøres, og hvordan vi kan møte dine ønsker på best mulig måte. Vi er alltid opptatt av et naturlig or harmonisk resultat, uavhengig av hvilket inngrep vi gjør. Derfor tar vi oss god tid til å høre på pasientens ønsker, slik at vi sammen kan bli enige om et resultat som er realistisk, harmonisk og generelt optimalt for pasienten. 


Dr. Haris Mesic

Dr. Haris Mesic

Spesialist i plastikkirurgi - overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved OUS

Dr. Haris Mesic tok legeutdanning ved Universitet i Sarajevo i 1988 og har jobbet med kirurgi siden 1992. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Bosnia, England og Østerrike og har siden 1998 vært spesialist i plastikkirurgi. Tidligere overlege og seksjonsleder for rekonstruktiv brystkirurgi fra Ullevål Universitetssykehus.

I dag er han overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet. Utfører alle operasjoner, inkludert neseplastikker. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Spesialist i plastikkirurgi - Overlege ved Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi OUS – Rikshospitalet

Dr. Bjørn Christian Brøndmo er utdannet lege ved Lunds Universitet. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Skånes Universitetssykehus og Oslo Universitetssykehus med generellkirurgisk praksis fra Sykehuset Østfold, Fredrikstad og Aker Universitetssykehus.

Siden 2007 er han overlege ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål Universitetssykehus, nå Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet.

Medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.


Kvinne, 27

Forskjellen på leggene før og etter operasjonen er bare helt utrolig, jeg kan liksom ikke forstå at det er mine legger jeg ser i speilet nå. Gleder meg til å begynne å trene med nye bein, og til å pynte meg uten restriksjoner og kroppsdeler som må skjules! Evig takknemlig for hele teamet ved Oslo Privatklinikk!

Kvinne, 37

Jeg tok kontakt med Oslo Privatklinikk for noen måneder siden for å fjerne gluteale implantater. Det er noe de vanligvis ikke tilbyr med Dr. Mesic aksepterte å gjøre det. Ble godt tatt imot, operasjonen gikk bra og reiste hjem samme dag, smertefritt. Dr. Mesic var veldig profesjonell og svarte på alle mine mailer/SMS-er. Tror ikke alle kirurger tar seg tid til å svare alle pasientene sine. Følte meg ivaretatt og trygg hele veien. Hans team er dyktige og snille. Anestesilegen var veldig flink, hun snakket til meg og holdt hånden min til narkosen gjorde sin jobb. De er flinke, snille og man føler seg trygg. Dessuten har de også konkurransedyktige priser. Anbefaler deres klinikk på det sterkeste.

Kvinne, 30

Utrolig fornøyd med Oslo Privatklinikk og spesielt Dr. Haris Mesic! Utrolig bra service og flinke folk. Anbefaler Haris på det sterkeste til andre som ønsker en omtenksom, flink og snill kirurg :)

Kvinne, 40

Anbefales på det varmeste. Dyktige folk som tar vare på deg på beste mulige måte :)

Kvinne, 23

Etter 3 år med ønske om brystreduksjon med løft gikk jeg til konsultasjon på Oslo Privatklinikk hos Dr. Bjørn Brøndmo. Jeg følte at ønsket mitt ble møtt i trygge omgivelser, og at hele teamet passet på meg fra jeg kom inn, til jeg ble fulgt ut. Ville aldri operert meg hos hvem som helst, noe jeg står fast på i dag. Denne klinikken gir resultater i trygge omgivelser både før, under og etter operasjon.

Kvinne, 29

Jeg vurderte en BBL operasjon i utlandet, men ombestemte meg og valgte OPK basert på konkurransedyktig pris og den faglige bakgrunnen til Dr. Mesic. Følte meg ivaretatt både før og etter operasjon, resultatet er helt fantastisk og 20 år med komplekser er borte! Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere... Kan trygt anbefale klinikken og kommer selv til å dra tilbake i fremtiden.

Kvinne, 30

Jeg gjorde BBL operasjon på OPK. Jeg har aldri følt meg så trygg som der. Ble møtt av en fantastisk kirurg og hans team. De tok skikkelig godt vare på meg og resultatet ble superbra. De lytter til deg, og gjør det de kan for at du skal få det resultatet du ønsker. Opplevelsen etter operasjonen har vært bra, har jeg lurt på noe har jeg fått svar med en gang. Føler meg veldig ivaretatt og kommer til å velge dette stedet om jeg skulle ville gjøre noe i fremtiden.

Kvinne, 25

Jeg kontaktet Haris M. for reduksjon av areola. Fikk raskt en time på ønsket tidspunkt og gjennomført operasjonen. Ble godt tatt imot, og operasjonen gikk helt smertefritt. I etterkant har jeg fått god oppfølging og følt meg svært ivaretatt på klinikken. Veldig fornøyd med resultatet så langt og spent på sluttresultatet om noen måneder. Anbefales på det sterkeste!

Kvinne, 23

Jeg er veldig fornøyd med øreoperasjonen jeg tok hos Oslo Privatklinikk! Resultatet ble akkurat sånn som jeg ville det skulle bli. Ingen synlige arr og et veldig naturlig resultat!

Kvinne, 52

Ingen andre kirurger jeg stoler så mye på, og stiller mer enn gjerne opp som referanse.

Kvinne, 54

Stiller gjerne som referanse. Oslo Privatklinikk fikset øyelokkene mine, veldig fornøyd. Fikk også bestemme musikken mens de opererte :) Anbefales på det varmeste

Kvinne, 23

Jeg følte meg i trygge hender fra første gang jeg gikk inn døren på Oslo Privatklinikk. Oppfølgingen var helt super fra første sekund noe som føles veldig godt etter slike inngrep. Jeg husker jeg tenkte det er kun en klinikk som får operere meg og det står jeg for den dag i dag. For trygghet i en slik situasjon er vel så viktig som resultatet og her er Oslo Privatklinikk i øverste klasse!