Brystoperasjoner

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse med protese er en av de vanligste kosmetiske operasjonene i dag.

Vi bruker kun markeds ledende merker av silikonproteser. Silikonprotesene som benyttes har gjennomgått en stor utvikling og byttes kun dersom det oppstår problemer. Protesene vi bruker består av et ytre skall av silikon, og de har enten ru eller glatt overflate.

Brystforstørrelse med eget fett

Naturlig resultat | Mulig å flytte uønsket fett

Den store fordelen med brystforstørrelse med fett er at det ser veldig naturlig ut. Det er ingen allergirisiko og det er mulig å flytte uønsket fett. Sammenlignet med brystforstørrelse hvor det brukes implantater, er det en skånsom operasjon. Faktisk er det vanligvis bare små arr som er igjen her, og ingen større, fordi du får en fettinjeksjon.

Brystløft

Brystløft kan være en god løsning når brystene mister sin form.

Etter et brystløft vil brystet i prinsippet ikke bli noe mindre, men det kan faktisk fremstå større enn tidligere fordi brystets volum redistribueres og samles.

Brystreduksjon

Mange kvinner får problemer med smerter i nakke, skuldre og rygg grunnet store bryst.

Med en brystreduksjon fjernes en del av brystkjertelen samt underhudsfett og overskuddshud på brystet. Samtidig vil brystvortene løftes slik at de får en mer sentral plassering på brystet, samt en finere form. Brystreduksjon kan også kombineres med brystløft/fettsuging for å oppnå et bedre kosmetisk resultat.

Areolareduksjon

Det kan være ulike grunner til at både kvinner og menn ønsker å endre størrelsen på areola. Areolareduksjon er et relativt enkelt inngrep som gir svært flotte resultater. Areolareduksjon utføres i lokalanestesi og tar kort tid.

Kroppsoperasjoner

Bodylift – Kroppsløft

Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft/bodylift. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen.

Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen, sånn om ved en vanlig bukplastikk eller mageplastikk.

Bukplastikk - Mageplastikk

Både graviditet og større vekttap er faktorer som kan medføre at huden på magen blir løs og hengende. Dette kan korrigeres med en bukplastikk (mageplastikk).

Bukplastikk (mageplastikk) fjerner hudoverskuddet og eventuelt også foretar en oppstramming av magemuskulaturen. Det er vanlig å kombinere bukplastikk med fettsuging av magen eller midjen for en bedre kroppskontur.

Kropp - Fettransplantasjon

Fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted.

Ved inngrepet gjøres en fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted for å oppnå bedre fylde og kontur. Typisk brukes fettransplantasjoner ved bryst- og rumpeforstørrelse samt i ansiktet for å skape mer volum over kinnben og i lepper.

Fettsuging

Fjerning av overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.

Fettsuging er en prosedyre som forbedrer kroppens konturer og form ved å fjerne overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.

Brazilian Buttlift - BBL

Rumpeforstørrelse (BBL) har blitt svært populært de siste årene.

Målet med forming av setepartiet er å tilføre naturlig volum og samtidig oppnå en estetisk forbedring ved å fettsuge problemområder over hofter og nedre del av rygg, mage og innside av lår. Det vil variere fra pasient til pasient hvor fettvevet tas fra.

Lårplastikk

Det er ikke alltid mulig å få strammere lår ved trening. Hudoverskudd på lår kan for mange være et estetisk problem, men det kan også gi fysiske plager.

Vekttap kan føre til hudoverskudd på innsiden av lårene. Mange opplever dette som skjemmende, men det kan dessuten også føre til ubehag i forbindelse med fysisk aktivitet og problemer med å passe klær. Det kan også føre til hudproblemer grunnet irritasjon.

Overarmsplastikk

Ved en overarmsplastikk fjernes den overflødige huden. Først fettsuger man som regel innsiden av overarmen, og deretter fjernes den løse huden ved et snitt fra armhulen ned til overarmens innside. Huden strammes, og overarmen får en mer attraktiv fremtoning.

Intimkirurgi

Vi utfører i dag kun intimkirurgi på kvinner, og reduksjon av indre kjønnslepper er mest vanlig. I tillegg kan vi forminske/forstørre ytre kjønnslepper og redusere volumet av venusberget.

Ryggløft

Med et ryggløft kan hudfoldene fjernes slik at resterende hud strammes opp igjen.

Ansiktsoperasjoner

Øyelokkoperasjon

Blefaroplastikk / Øyelokksplastikk

En øyelokkoperasjon kan være til stor hjelp enten du sliter med poser under øynene eller tunge øyelokk. Her får du oversikt over hvordan og hvorfor inngrepet utføres, samt hvem operasjonen er aktuell for.

Ansiktsløft

Målet er i hovedsak å redusere tegn på aldring ved å forbedre konturene i ansiktet og på halsen. Ansiktsmusklene kan dessuten også strammes opp under inngrepet – det samme gjelder overskudd av fett samt fett som har forflyttet seg i aldringsprosessen.

Ansikt fettransplantasjon

I ansiktet brukes inngrepet for å skape mer volum over kinnben og i lepper, samt for å behandle furen mellom nesevingen og munnviken og i områdene rundt øynene.

Neseoperasjon

Neseplastikk eller rhinoplastikk er et inngrep hvor man omformer nesen. Hensikten er å endre den utvendige formen for å endre utseende, eller neseskilleveggen for å forbedre for eksempel luftpassasjen.

Panneløft – Øyebrynsløft

Gjennom et panneløft/øyebrynsløft vil man på en effektiv måte kunne oppnå et yngre og mer våkent utseende hvor man samtidig glatter ut furer i pannen og i området mellom øyebrynene.

Øreplastikk

Utstående ører kan korrigeres med øreplastikk (aurikkelplastikk). Ved ufullstendig foldning av ørebrusken kan man ved selektivt å svekke brusken, konstruere den manglende bruskfolden.

Våre plastikkirurgi spesialister

Dr. Haris Mesic

Dr. Haris Mesic

Spesialist i plastikkirurgi - overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved OUS

Dr. Haris Mesic tok legeutdanning ved Universitet i Sarajevo i 1988 og har jobbet med kirurgi siden 1992. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Bosnia, England og Østerrike og har siden 1998 vært spesialist i plastikkirurgi. Tidligere overlege og seksjonsleder for rekonstruktiv brystkirurgi fra Ullevål Universitetssykehus.

I dag er han overlege og enhetsleder for Mikrokirurgi ved Avdeling for plastikk- og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet. Utfører alle operasjoner, inkludert neseplastikker. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Dr. Bjørn Christian Brøndmo

Spesialist i plastikkirurgi - Overlege ved Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi OUS – Rikshospitalet

Dr. Bjørn Christian Brøndmo er utdannet lege ved Lunds Universitet. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Skånes Universitetssykehus og Oslo Universitetssykehus med generellkirurgisk praksis fra Sykehuset Østfold, Fredrikstad og Aker Universitetssykehus.

Siden 2007 er han overlege ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål Universitetssykehus, nå Avdeling for plastikk og rekonstruktiv kirurgi Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet.

Medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.

Har du spørsmål, eller ønsker konsultasjon?
Ta kontakt
Klikk her for priser Bestill konsultasjon
Påkrevd
Påkrevd