Over 55 plastikkirurgi operasjoner med dyktige kirurger

Vi tilbyr en rekke inngrep for både kropp og ansikt.

Brystoperasjoner

Brystoperasjoner

Brystreduksjon, Brystforstørring, Brystløft
Her finner du en oversikt samt viktig informasjon om alle våre ulike brystoperasjoner. Brystforstørrelse, brystforstørrelse med eget fett, brystløft og brystreduksjon
Kropp

Kropp

Bodylift, Bukplastikk, Fettsuging, Lårplastikk, Seteløft, Overarmsplastikk, Intimkirurgi, Ryggløft
Her finner du en oversikt, samt nærmere informasjon om våre ulike inngrep for kropp. Det er mye man kan gjøre med kroppen, og ulike grunner til at man ønsker en endring.
Ansiktsoperasjoner

Ansiktsoperasjoner

Ansiktsløft, Neseplastikk, Panneløft , Øyebrynsløft, Øreplastikk, Øyelokkplastikk
Her finner du en oversikt samt viktig informasjon rundt alle ansiktsoperasjoner vi hos Oslo Privatklinikk tilbyr.

Brystoperasjoner

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse med protese / silikon er en av de vanligste kosmetiske operasjonene i dag.
Silikonprotesene som benyttes har gjennomgått en stor utvikling og byttes kun dersom det oppstår problemer. Protesene vi bruker består av et ytre skall av silikon, og de har enten ru eller glatt overflate.
Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett

Bryst Fettranplantasjon
Fettransplantasjoner har blitt utført lenge, men har fått mer oppmerksomhet de senere årene. Det utføres en fettsuging av egnet sted på kroppen før fettet injiseres på ønsket sted for å oppnå bedre fylde og kontur. Dette er vanlig å gjøre ved brystforstørrelser.
Brystløft

Brystløft

Brystoperasjoner
Det finnes flere årsaker til at brysthudens elastisitet reduseres; blant annet skjer dette etter graviditet og amming og ved økende alder. Huden strekkes, og brystene mister derfor sin opprinnelige form.
Brystreduksjon

Brystreduksjon

Mange kvinner får problemer med smerter i nakke, skuldre og rygg grunnet store bryst. Dette kan i enkelte tilfeller bidra til hemninger ved fysisk aktivitet, og det kan også føre til hudirritasjon eller sopp i folden under brystene på grunn av det fuktige miljøet som oppstår der.
Silikonpupper

Silikonpupper

Brystforstørrelse med protese / silikon er en av de vanligste kosmetiske operasjonene i dag.
De aller fleste ønsker et naturlig resultat i forbindelse med anskaffelse av silikonpupper. Protesene som brukes består av et ytre skall av silikon med enten ru eller glatt overflate. Innsiden har en silikongele med forskjellig konsistens, avhengig av fastheten man ønsker at brystet skal ha. Protesene er runde eller dråpeformede og finnes i ulike størrelser og profiler.

Kroppsoperasjoner

Bodylift – Kroppsløft

Bodylift – Kroppsløft

Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen, sånn om ved en vanlig bukplastikk eller mageplastikk.
Bukplastikk

Bukplastikk

Bukplastikk (mageplastikk) fjerner hudoverskuddet og eventuelt også foretar en oppstramming av magemuskulaturen.
Kropp - Fettransplantasjon

Kropp - Fettransplantasjon

Fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted.
Ved inngrepet gjøres en fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted for å oppnå bedre fylde og kontur. Typisk brukes fettransplantasjoner ved bryst- og rumpeforstørrelse samt i ansiktet for å skape mer volum over kinnben og i lepper.
Fettsuging

Fettsuging

Fjerning av overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Fettsuging er en prosedyre som forbedrer kroppens konturer og form ved å fjerne overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Forstørrelse av rumpe - BBL

Forstørrelse av rumpe - BBL

Brazilian Buttock Lift
Målet med forming av setepartiet er å tilføre naturlig volum og samtidig oppnå en estetisk forbedring ved å fettsuge problemområder over hofter og nedre del av rygg, mage og innside av lår. Det vil variere fra pasient til pasient hvor fettvevet tas fra.
Lårplastikk

Lårplastikk

Blant annet vekttap kan føre til hudoverskudd på innsiden av lårene. Mange opplever dette som skjemmende, men det kan dessuten også føre til ubehag i forbindelse med fysisk aktivitet og problemer med å passe klær. Det kan også føre til hudproblemer grunnet irritasjon.
Overarmsplastikk

Overarmsplastikk

Ved en overarmsplastikk fjernes den overflødige huden. Først fettsuger man som regel innsiden av overarmen, og deretter fjernes den løse huden ved et snitt fra armhulen ned til overarmens innside. Huden strammes, og overarmen får en mer attraktiv fremtoning.
Intimkirurgi

Intimkirurgi

Vi utfører i dag kun intimkirurgi på kvinner, og reduksjon av indre kjønnslepper er mest vanlig. I tillegg kan vi forminske/forstørre ytre kjønnslepper og redusere volumet av venusberget.
Ryggløft

Ryggløft

Med et ryggløft kan hudfoldene fjernes slik at resterende hud strammes opp igjen.

Ansikt

Ansiktsløft

Ansiktsløft

Målet er i hovedsak å redusere tegn på aldring ved å forbedre konturene i ansiktet og på halsen. Ansiktsmusklene kan dessuten også strammes opp under inngrepet – det samme gjelder overskudd av fett samt fett som har forflyttet seg i aldringsprosessen.
Ansikt fettransplantasjon

Ansikt fettransplantasjon

I ansiktet brukes inngrepet for å skape mer volum over kinnben og i lepper, samt for å behandle furen mellom nesevingen og munnviken og i områdene rundt øynene.
Neseoperasjon

Neseoperasjon

Neseplastikk eller rhinoplastikk er et inngrep hvor man omformer nesen. Hensikten er å endre den utvendige formen for å endre utseende, eller neseskilleveggen for å forbedre for eksempel luftpassasjen.
Panneløft – Øyebrynsløft

Panneløft – Øyebrynsløft

Gjennom et panneløft/øyebrynsløft vil man på en effektiv måte kunne oppnå et yngre og mer våkent utseende hvor man samtidig glatter ut furer i pannen og i området mellom øyebrynene.
Øreplastikk

Øreplastikk

Utstående ører kan korrigeres med øreplastikk (aurikkelplastikk). Ved ufullstendig foldning av ørebrusken kan man ved selektivt å svekke brusken, konstruere den manglende bruskfolden.
Øyelokkoperasjon - Nedre

Øyelokkoperasjon - Nedre

Øyelokksplastikk
Ved en nedre øyelokksplastikk fjernes en stripe med hud tett på øyevippene. Man kan samtidig fjerne noe av øyets lukkemuskel for å redusere tyngden. Fettet under muskelen kan fjernes eller reposisjoneres hvis det buler frem, slik at øyelokkets overflate blir jevnere og poser under øynene elimineres.
Øyelokkoperasjon - Øvre

Øyelokkoperasjon - Øvre

Øyelokksplastikk
Ved en øvre øyelokksplastikk fjernes hudoverskuddet som en halvmåne. Man kan også fjerne litt av øyets lukkemuskel for å minske tyngden av øyelokket, og man kan fjerne deler av fettet under muskelen hvis det bryter frem, slik at øyelokket blir jevnere.