Våre plastikkirurger har over 25 års erfaring.

Vi tilbyr en rekke inngrep for både kropp og ansikt.

Brystoperasjoner

Brystoperasjoner

Brystforstørrelse med proteser/fett, brystløft, brystreduksjon og areolareduksjon.
Her finner du en oversikt samt viktig informasjon om alle våre ulike brystoperasjoner. Vi utfører brystforstørrelse, brystforstørrelse med eget fett, brystløft og brystreduksjon.
Kroppsoperasjoner

Kroppsoperasjoner

Bodylift, BBL, bukplastikk, fettsuging, lårplastikk, seteløft, overarmsplastikk, intimkirurgi, ryggløft.
Her finner du en oversikt, samt nærmere informasjon om våre ulike inngrep for kropp. Det er mye man kan gjøre med kroppen, og ulike grunner til at man ønsker en endring.
Ansiktsoperasjoner

Ansiktsoperasjoner

Ansiktsløft, Neseplastikk, Panneløft, Øyebrynsløft, Øreplastikk og Øyelokkplastikk
Her finner du en oversikt samt viktig informasjon rundt alle ansiktsoperasjoner vi tilbyr på Oslo Privatklinikk.

Brystoperasjoner

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse med protese er en av de vanligste kosmetiske operasjonene i dag.
Vi bruker kun markeds ledende merker av silikonproteser. Silikonprotesene som benyttes har gjennomgått en stor utvikling og byttes kun dersom det oppstår problemer. Protesene vi bruker består av et ytre skall av silikon, og de har enten ru eller glatt overflate.
Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett

Vi utfører brystforstørrelse med bruk av eget fett.
Fettransplantasjoner har fått mer oppmerksomhet de senere årene. Når vi gjør brystforstørrelse med eget fett utfører vi fettsuging av et egnet sted på kroppen, og injiserer deretter fettet på ønsket sted. Resultatet blir da bedre fylde og kontur av brystene.
Brystløft

Brystløft

Brystløft kan være en god løsning når brystene mister sin form.
Etter et brystløft vil brystet i prinsippet ikke bli noe mindre, men det kan faktisk fremstå større enn tidligere fordi brystets volum redistribueres og samles.
Brystreduksjon

Brystreduksjon

Mange kvinner får problemer med smerter i nakke, skuldre og rygg grunnet store bryst.
Med en brystreduksjon fjernes en del av brystkjertelen samt underhudsfett og overskuddshud på brystet. Samtidig vil brystvortene løftes slik at de får en mer sentral plassering på brystet, samt en finere form. Brystreduksjon kan også kombineres med brystløft/fettsuging for å oppnå et bedre kosmetisk resultat.
Areolareduksjon

Areolareduksjon

Det kan være ulike grunner til at både kvinner og menn ønsker å endre størrelsen på areola. Areolareduksjon er et relativt enkelt inngrep som gir svært flotte resultater. Areolareduksjon utføres i lokalanestesi og tar kort tid.

Kroppsoperasjoner

Bodylift – Kroppsløft

Bodylift – Kroppsløft

Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft/bodylift. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen.
Mange oppsøker oss for å få utført et kroppsløft. Dette gjøres ved å fjerne overflødig hud nederst på magen, sånn om ved en vanlig bukplastikk eller mageplastikk.
Bukplastikk - Mageplastikk

Bukplastikk - Mageplastikk

Både graviditet og større vekttap er faktorer som kan medføre at huden på magen blir løs og hengende. Dette kan korrigeres med en bukplastikk (mageplastikk).
Bukplastikk (mageplastikk) fjerner hudoverskuddet og eventuelt også foretar en oppstramming av magemuskulaturen. Det er vanlig å kombinere bukplastikk med fettsuging av magen eller midjen for en bedre kroppskontur.
Kropp - Fettransplantasjon

Kropp - Fettransplantasjon

Fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted.
Ved inngrepet gjøres en fettsuging av egnet sted på kroppen, før fettet injiseres på ønsket sted for å oppnå bedre fylde og kontur. Typisk brukes fettransplantasjoner ved bryst- og rumpeforstørrelse samt i ansiktet for å skape mer volum over kinnben og i lepper.
Fettsuging

Fettsuging

Fjerning av overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Fettsuging er en prosedyre som forbedrer kroppens konturer og form ved å fjerne overflødig fett under huden i spesifikke områder; som regel lår, rumpe, mage, armer og hals/dobbelthake.
Rumpeforstørrelse | BBL

Rumpeforstørrelse | BBL

Rumpeforstørrelse (BBL) har blitt svært populært de siste årene.
Målet med forming av setepartiet er å tilføre naturlig volum og samtidig oppnå en estetisk forbedring ved å fettsuge problemområder over hofter og nedre del av rygg, mage og innside av lår. Det vil variere fra pasient til pasient hvor fettvevet tas fra.
Lårplastikk

Lårplastikk

Det er ikke alltid mulig å få strammere lår ved trening. Hudoverskudd på lår kan for mange være et estetisk problem, men det kan også gi fysiske plager.
Vekttap kan føre til hudoverskudd på innsiden av lårene. Mange opplever dette som skjemmende, men det kan dessuten også føre til ubehag i forbindelse med fysisk aktivitet og problemer med å passe klær. Det kan også føre til hudproblemer grunnet irritasjon.
Overarmsplastikk

Overarmsplastikk

Ved en overarmsplastikk fjernes den overflødige huden. Først fettsuger man som regel innsiden av overarmen, og deretter fjernes den løse huden ved et snitt fra armhulen ned til overarmens innside. Huden strammes, og overarmen får en mer attraktiv fremtoning.
Intimkirurgi

Intimkirurgi

Vi utfører i dag kun intimkirurgi på kvinner, og reduksjon av indre kjønnslepper er mest vanlig. I tillegg kan vi forminske/forstørre ytre kjønnslepper og redusere volumet av venusberget.
Ryggløft

Ryggløft

Med et ryggløft kan hudfoldene fjernes slik at resterende hud strammes opp igjen.

Ansikt

Ansiktsløft

Ansiktsløft

Målet er i hovedsak å redusere tegn på aldring ved å forbedre konturene i ansiktet og på halsen. Ansiktsmusklene kan dessuten også strammes opp under inngrepet – det samme gjelder overskudd av fett samt fett som har forflyttet seg i aldringsprosessen.
Ansikt fettransplantasjon

Ansikt fettransplantasjon

I ansiktet brukes inngrepet for å skape mer volum over kinnben og i lepper, samt for å behandle furen mellom nesevingen og munnviken og i områdene rundt øynene.
Neseoperasjon

Neseoperasjon

Neseplastikk eller rhinoplastikk er et inngrep hvor man omformer nesen. Hensikten er å endre den utvendige formen for å endre utseende, eller neseskilleveggen for å forbedre for eksempel luftpassasjen.
Panneløft – Øyebrynsløft

Panneløft – Øyebrynsløft

Gjennom et panneløft/øyebrynsløft vil man på en effektiv måte kunne oppnå et yngre og mer våkent utseende hvor man samtidig glatter ut furer i pannen og i området mellom øyebrynene.
Øreplastikk

Øreplastikk

Utstående ører kan korrigeres med øreplastikk (aurikkelplastikk). Ved ufullstendig foldning av ørebrusken kan man ved selektivt å svekke brusken, konstruere den manglende bruskfolden.
Øyelokkoperasjon - Nedre

Øyelokkoperasjon - Nedre

Øyelokksplastikk
Ved en nedre øyelokksplastikk fjernes en stripe med hud tett på øyevippene. Man kan samtidig fjerne noe av øyets lukkemuskel for å redusere tyngden. Fettet under muskelen kan fjernes eller reposisjoneres hvis det buler frem, slik at øyelokkets overflate blir jevnere og poser under øynene elimineres.
Øyelokkoperasjon - Øvre

Øyelokkoperasjon - Øvre

Øyelokksplastikk
Ved en øvre øyelokksplastikk fjernes hudoverskuddet som en halvmåne. Man kan også fjerne litt av øyets lukkemuskel for å minske tyngden av øyelokket, og man kan fjerne deler av fettet under muskelen hvis det bryter frem, slik at øyelokket blir jevnere.